Welkom: Bij de OGD

Beste vrienden van de OGD,  “ wat zijn wij trots”

 

De Openbare Golfclub Dronten is volgens bezoekers van Leadingcourses.com de mooiste verborgen parel van alle Nederlandse golfbanen.

 

Leadingcourses.com, een vergelijkingswebsite voor golfbanen en heeft een Hidden Gem-verkiezing gehouden. Bezoekers konden aangeven welke baan in Nederland zij de beste verborgen parel vinden. Het ging om banen met negen volwaardige holes of meer en met een gemiddeld cijfer boven de 7,5 op Leadingcourses.com,

 

 

Met 39,9% van de 1011 stemmen is:    Openbare Golfclub Dronten de Hidden Gem 2015 geworden!

 

Golfbaan De Achterste Hoef (15,4%) en Hattemse Golf & Country Club(13,2%) zijn respectievelijk nummer 2 en 3 geworden.

 

Wij willen iedereen bedanken die aan de verkiezing heeft meegedaan en hopen dat jullie een geweldig golfseizoen hebben in 2015.

 

Met Sportieve Groet, Mike en Rianet Woltering van der Ven

 

 

_______________________________________________________________________________________________

 

Bij de Openbare Golfclub Dronten bent u als de vrije golfer van harte welkom.

 

Tevens is er de mogelijkheid om lid te worden van de golfclub: OGD

 

In feite is iedereen welkom bij de Openbare Golfbaan Dronten :

 

“Een golfclub met een uniek concept”:

 

OGD is gesitueerd in een landelijk rustig omgeving met volop ruimte en toch centraal en goed bereikbaar.

 

Of u nu regelmatig golft of gewoon eens wilt proberen wat het mooie golfspel inhoudt, goed advies in de vorm van golflessen, golf Clinics  en natuurlijk professioneel advies inzake het benodigde golf materiaal: bij de Openbare Golfclub Dronten bent u altijd aan het juiste adres.


 

In Dronten bevindt zich de OGD golfbaan- golfshop GolfXchange   -en OGD Golfschool Dronten: alles op golfgebied onder één dak.

 

Bij de golfschool kunt u voor diverse les- en leervormen terecht (volgens OGD/NGF 9-stappenplan). Het halen van baanpermissie 54 is slechts een van de mogelijkheden. Daarnaast hebben wij uitstekende golf-introductie cursussen. Ook voor het verbeteren van uw handicap hebben wij een cursus. Tevens kunt u zich inschrijven voor privé golflessen als ook voor groepslessen. Alle lessen staan onder begeleiding NPGA professionals. Mike Woltering en Laurence Möger.

 

Onze golf speciaal zaak:  golfshop GolfXchange kunt u terecht voor greenfees OGD en alles op het gebied van golfuitrusting: golfsets, clubs, gebruikte sets, golfkleding, golfschoenen, trolley tassen  –draagtassen, golfkarren, cadeauartikelen en wedstrijd-golf-prijzen. Tevens materiaal verhuur en alle overige informatie. Uw kopje koffie/thee  staat al klaar!

 

Zowel beginners als gevorderden kunnen uitstekend bij ons terecht, op de baan en voor advies.

 

Voor een hapje en een drankje kunt u terecht in het nabijgelegen clubhuis/restaurant "de Vier Seizoenen".  Natuurlijk kunt u hier na afloop van uw golfspel tevens dineren. 

 

Golfen is bij ons een relaxte en gezellige bezigheid, die zich ideaal leent om te socializen met vrienden of familie of om in een ontspannen setting bij te praten met uw zakenpartners.

 
 
De golfbaan OGD: onze bosrijke baan heeft adres Golfresidentie 131 – 3842 NS Dronten.


 

Onze golfbaan in Dronten is gelegen in de provincie Flevoland, midden in de natuur en ideaal bereikbaar. Dronten is centraal gelegen en filevrij bereikbaar. Hier treft u een unieke golfbaan aan die is gelegen in een bosrijke, heuvelachtige omgeving, waardoor je er echt even uit bent. De par 33-baan heeft een lengte van 2.146 meter en is door zijn verloop uitdagend voor elk niveau.Geen hole is hetzelfde door de mix van heuvelachtig terrein, bos en water. De baan leent zich perfect om kennis te maken met de golfsport, door de uitgebreide oefenfaciliteiten zoals een driving range en een overdekte afslagplek. De driving range is uitgerust met kunstgras traject greens en oefenspiegels; ideaal om uw golf afslagen te oefenen. (de trajecten liggen op 80 en 125 meter)

 

 Bovendien kunt u lessen nemen onder leiding van NPGA professionals die u alle vaardigheden laten ontdekken. Als u niet over golfbenodigdheden beschikt, kunt deze huren of aanschaffen in onze golfshop. Ook voor professionele golfspelers leent de OGD zich perfect. Het is mogelijk om binnen twee uur de negen holes te spelen. Een handige en originele manier om binnen een kort tijdsbestek sportief te netwerken. Maar naast actieve familie aangelegenheden biedt deze 9 holes baan de mogelijkheid ook uw sportieve spel en golfpassie te kunnen uitoefenen.

 

De baan is een bezoek waard: zo is er bij hole 1 een schitterende waterpartij met een natuurlijk verloop langs de baan te vinden. De fairways zijn perfecte onderhouden en de kwaliteit van greens zijn top te noemen.

 

Zie verder onze foto's- video impressie van de baan.

Bezoek onze Virtuele Tour door hier op te klikken  : 

In de Virtuele Tour kunt kennis maken 

                - Golfshop  GolfXchange

                - Driving Range en Chip-Pitch-Put locatie 

                - Afslagplaats van elke hole 

                - Buienradar

                - Flightscope promotie video

                - Korte handleiding voor het gebruik van de Virtuele Tour 

 

 

 

Zoals eerder gemeld, leent de OGD baan zich perfect voor professionele golfspelers. De par 33-baan heeft een lengte van 2.146 meter. Met zes par 4 en drie par 3. De golfbaan  wordt gekenmerkt door haar uitdagende karakter, waardoor de kans groot is dat u terug zult keren om de uitdaging nogmaals aan te gaan.

 

De OGD heeft met een NGF B-status is een gezellige en sportieve golfclub. Tevens zijn er  diverse soorten lidmaatschappen, maar u kunt ook door middel van een greenfees komen golfen. U kunt met uw EGA/HCP als met een HCP 45/54 terecht bij de OGD.

 

 

Voor de activiteiten van het unieke concept GolfXchange  / Openbare Golfschool Dronten - Mike Woltering, verwijzen wij u graag naar onze pagina's GolfXchange – Openbare Golfschool OGD.

 
 

 


Inloggen leden

Ongeldige gebruikersnaam en/of wachtwoord
Vul uw e-mail adres in
Email adres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten? Aanmelden

BAANSTATUS:

GEOPEND


Reserveer dan nu uw starttijd!
Bel 0321-311407Reserveer starttijd

CONTACTGEGEVENS:

Golfresidentie 131

8251 NS Dronten

Tel: 0321-311407


info@golfxchange.nl