Welkom


Bij de Openbare Golfclub Dronten bent u als de vrije golfer van harte welkom.


Landelijke rust en ruimte

Of u nu regelmatig golft of het gewoon eens wilt proberen, bij de Openbare Golfclub Dronten bent u altijd aan het juiste adres.

In Dronten vindt u alles op golfgebied onder één dak zoals een golfbaan, een school en een shop. Zowel beginners als gevorderden kunnen uitstekend bij ons terecht, want we hebben aan alles gedacht. En uiteraard kunt u bij ons ook buggy’s huren voor een comfortabel vervoer over onze golfbaan. Voor een hapje en een drankje kunt u terecht in het nabijgelegen clubhuis, waar u tevens kunt dineren. Er staan golfprofessionals klaar om u les te geven, mocht u hieraan behoefte hebben. Golfen is bij ons een relaxte en gezellige bezigheid, die zich ideaal leent om te socializen met vrienden of familie of om in een ontspannen setting bij te praten met uw zakenpartners.

De golfbaan OGD

Heel bereikbaar, en toch midden in de natuur: in Dronten treft u een unieke golfbaan aan die is gelegen in een bosrijke en heuvelachtige omgeving. Naast de baan bevindt zich onder meer een fraaie waterpartij met een natuurlijk verloop, perfecte onderhouden fairways als greens. Tevens is er een overdekte outdoor driving range.Al deze professionele facetten voorzien een uitdaging voor zowel de beginnende als gevorderde golfer. Met 7 par 4 en 2 par 3 (lengte van 2.130m) OGD heeft een NGF
B-status is laagdrempelig, gezellige en sportieve golfclub.Inloggen leden

Ongeldige gebruikersnaam en/of wachtwoord
Vul uw e-mail adres in
* niet voor reserveren bestemd
Email adres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten? Aanmelden
Inloggen

BAANSTATUS:

GEOPENDZin in dagje golf? Reserveer dan nu uw starttijd!CONTACTGEGEVENS:

Golfresidentie 131
8251 NS Dronten
Tel: 0321-311407
info@golfxchange.nl